Fes la teva inscripció

Escull quina de les dues modalitats vols fer, fés un clic al damunt i omple el formulari

Marató "Romànic Extrem"

Inscripcions Tancades

Anul·lació de l'edició 2021

Comunicat Oficial - Organització

INFORMACIÓ IMPORTANT:

 

1/ CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ

1a) Per participar a la Mitja Marató cal tenir més de 14 anys, els menors de 18 anys hauran de portar una autorització dels pares o tutors (Autorització). Per participar a la Marató s’ha de ser major d’edat el dia de la carrera.
 

1b) Es totalment obligat per prendre la sortida a la Romànic Extrem 2020,  al recollir el dorsal, portar el present plec de responsabilitat signat. (Document)


1c) Places limitades a 300 corredors a la Mitja Marató i 200 a la Marató. L’assignació de places es regirà per estricte ordre d’ingrés, fins a completar la totalitat de participants esmentat anteriorment. Aquestes estaran obertes a partir del dia 16 de desembre de 2019.


1d) Les inscripcions es realitzaran única i exclusivament a través de la pàgina web www.fotoinstant.com. La inscripció no quedarà formalitzada fins que no s’hagi realitzat el pagament.


1e) L'organització es reserva el dret d'ampliar o reduir el nombre de places. Aquesta modificació seria anunciada a la web oficial de la carrera.


1f) Els circuits de la Mitja Marató i Marató no són homologats i per tant la distància pot variar dels 21km i 42km, per tant l’organització es reserva el dret a poder ampliar o reduir la distància de la Mitja Marató i Marató si això ha de comportar una major seguretat pel corredor.


2/ INSCRIPCIÓ

2a) La Romànic Extrem de la Vall de Bianya, és una prova amb 2 recorreguts, Mitja Marató i Marató, tria bé el que més puguis assolir.


2b) El preu de la inscripció són:

* 16/12/2019 al 20/12/2019: Marató Romànic Extrem 29€ (federats) i 34€ (no federats); Mitja Marató Romànic Extrem 19€ (federats) i 24€ (no federats).

* 21/12/2019 a 28/2/2020: Marató Romànic Extrem 30€ (federats) i 35€ (no federats); Mitja Marató Romànic Extrem 20€ (federats) i 25€ (no federats).
Aquests preus són fins el 28 de febrer del 2020, a partir del 1 de març de 2019 i fins el 28 de març de 2020 hi haurà un increment de 5€. Es reserva el dret d’acceptar-ne el mateix dia de la cursa amb un increment de 7€ en cada cursa.


2c) El preu d’inscripció inclou:

·         Obsequi regal Romànic Extrem.

·         Bossa del corredor.

·         Avituallaments en cursa.

·         Avituallament d’arribada.

·         Dorsal personalitzat, amb 4 imperdibles.

·         Sistema de cronometratge.

·         Llistes de classificació al moment.

·         Llistes de classificació on-line.

·         Servei de dutxa a l’arribada.

·         Servei de massatge i recuperació a l’arribada.

·         Servei de guarda-roba.

·         Fotos on-line gratuïtes de la Cursa fetes pels nostres fotògrafs oficials.


2d) Un cop realitzada la inscripció, no es tornarà l’ import de la mateixa si la no participació de l’atleta es per causes no imputables a l’organització. Únicament es podrà fer efectiu un canvi de nom  pel nom d'un altre company o amic, interessat en participar, enviant-nos les dades al correu romanicextrem@valldebianya.cat