Cròniques i experiències dels corredors.

En aquest apartat us publicarem les experiències dels corredors a la prova.

1/1

Corredor de fons de la Garrotxa.

​​
Ahir vaig participar a la 1a edició de la Romànic Extrem de la Vall de Bianya. Vaig fer la mitja marató, també en feien una marató sencera. Va ser una gran jornada, envoltat de molts amics i amb un dia esplèndid amb sol i bones temperatures.

Tota la crònica fent clic aquí

1/1

Romanic Extrem, auténtico Trail running por la Vall de Bianya

​​
La mañana amanecía fría, sobretodo para los que estamos acostumbrados al clima urbanita. Un buen desayuno para cargar depósitos, acompañado de una dosis de nervios que hizo que nos activasemos desde primera hora de la mañana y empezasemos a sentir las ganas de empezar a correr.

Tota la crònica fent clic aquí

1/1

Romànic Extrem la Vall de Bianya

​​
Ho dic perquè ha sigut una cursa dura de collons. Ha començat amb força fred, prop dels zero graus i amb un terrenys fangós a més no poder. Tothom ha coincidit en lo del fang. He acabat fartíssim d'esquivar bassals o de posar-hi el peu al mig. Però bé, una cursa també és maca per això, perquè hagis de superar les dificultats i t'hagis de superar a tu mateix. Sinó, queda't a casa.

Tota la crònica fent clic aquí

 

1/1

Romànic Extrem, sufrimiento de verdad.

​​

Hoy he tenido la oportunidad de enfrentarme a una distancia que no había hecho hasta ahora, una maratón de montaña.

 

El entorno era la Romanic Extrem que con sus 4.000 metros de desnivel acumulado me ha demostrado que es una opción realmente dura.


Tota la crònica fent clic aquí

 

1/1

1era Marató Romànic Extrem: Objectiu complert

​​

Feia gairebé tres mesos que m’hi havia apuntat, em va semblar una bona cursa i una bona excusa per sortir un cap de setmana amb la família i creia (ingenu de mi) que tindria prou temps per entrenar el necessari com per afrontar el repte amb suficients garanties, però les coses no sempre van com un vol i els entrenaments es limiten ...


Tota la crònica fent clic aquí

 

1/1

Marató Romànic Extrem

​​

Diumenge vaig anar a la Vall de Bianya per córrer la primera edició de la Marató Romànic Extrem. L'objectiu no era un altre que gaudir d'una nova marató de muntanya com a entrenament per l'Ultra Trail de l'Emmona, que arribarà en dos mesos.


Tota la crònica fent clic aquí

 

1/1

Romànic Extrem. Maltractant KEKS

​​

Darrera a la sortida tothom amb moltes ganes de començar a veure romànic i patir el recorregut extrem. Els de MusciBox amaneixen l'escalfament, "HIGWAY TO HELL" sona pels altaveus, motivats, amb l'adrenalina a dalt de tot i....sortida!


Tota la crònica fent clic aquí

 

1/1

Romànic Extrem. 

​​

Aquest  diumenge  7-4-2013  vaig participar a la primera  Mitja Marató de la Romànic Extrem  que es  feia a la Vall de Bianya. La  sortida de la  cursa  va ser  del  camp de futbol de  Bianya on  l'organització va  montar un  gran dispositiu d'infrastuctures  per  tal de  que allò  es  convertís en una  gran  festa de l'esport.


Tota la crònica fent clic aquí

 

1/1

Romànic Extrem 2013. 

​​

Em feia molta il·lusió realitzar aquesta cursa i per això volia arribar en un bon estat de forma, però les coses no sempre surten com un vol, una grip inoportuna em va tenir gairebé una setmana al llit més una altre convalescent i per tant sense poder entrenar el que un voldria, quan vaig començar a entrenar, les tirades eren força curtes i el temps tampoc va acompanyar, coincidint les pluges amb els dies que podia sortir.


Tota la crònica fent clic aquí

 

1/1

Marató Romànic Extrem - 42km 2.000m D+

​​

Ja estic de nou a la línia de sortida d’una marató. La d’avui és la primera edició de la Romànic Extrem, una marató amb 2.000m de desnivell positiu i que transcorre pels vols de la Vall de Bianya. Aquesta zona és nova per mi, així que avui, a més d’estrenar la marató, coneixerem un nou territori, perfecte!!!


Tota la crònica fent clic aquí