Cròniques i experiències dels corredors.

En aquest apartat us publicarem les experiències dels corredors a la prova.

Romànic Extrem 2017.
Oscar Tomàs
 

El pasado 2 de abril de 2017 se disputó la quinta edición de la Romànic Extrem, Oscar Tomàs fue uno de los afortunados que le tocó un dorsal del sorteo que realizamos en nuestra página web. Oscar corrió en la modalidad de media maratón de la Romànic Extrem y nos manda su crónica.

 

Tota la crònica fent clic aquí

Romànic Extrem 2017.
Àlex Martínez
 

Pasito a pasito, pasito a pasito. Mil i una vegades en el meu cap ressona aquesta cantarella. Estic pujant la segona de les rampes de la marató romànic extreme, estic aprop del Puig Ou. Arribo a dalt i les vistes són de pel·lícula. No ho he fet mai fins avui, trec el mòbil i faig fotos d'aquesta meravella de comarca

 

Tota la crònica fent clic aquí

Romànic Extrem 2017.
Xavi Alujas
 

Aquest passat 2 d’abril vaig còrrer la 5ª edició de la Romànic Extrem a la Vall de Bianya a la Garrotxa. Amb aquesta ja són 3 les participacions en aquesta prova que és fixa en el meu calendari i que em té el cor robat.

 

Tota la crònica fent clic aquí

Romànic Extrem 2017.
Salvador Vilalta
 

Quan l’Alba em va comentar d’anar a la Romànic Extrem, vaig veure la llum. La qüestió és que enguany tocava anar a la Trailwalker el dia d’abans de la Romànic i això feia que, a priori, no la pogués córrer. La veritat és que quan vaig veure la coincidència de dates em va saber molt greu, ja que em perdria la Romànic per primera vegada des del seu inici.

 

Tota la crònica fent clic aquí